Not-Like

Not Like

Friss topikok

Linkblog

 :-) történt ugyanis, hogy a nagy világlájkolás közben rádöbbentem, hogy dislájkolni, notlikeolni, nemszeretemezni sehogy nem lehet.

 

Nem nagy dolog, de fontos hiánypótló a piros gomb a Lájk mellé, annak aki igényli, hogy az egyszerű visszajelzés az ne csak abból álljon, hogy teccik, szeretem, igen-igen.

Na nem az eredendő magyar pesszimizmus szól belőlem, félre ne tessék érteni, csakhát ugye elég nehéz 'lájk'-olni pl egy olyan hírt, hogy leestem a székről és elrepedt a fenékcsontom...

Szóval eljött az ez nekem nem tetszik ideje!

És hogy mit kell érte tenni, hogy neked is legyen Nem Tetszik Gomb a blogodon?

Az eljárás a következő:

1. lépés:

Saját Blogsablonra van szükség:
Irány a Megjelenítés fül (A Bejegyzések füllel egy sorban balról a 6. gomb)
A megjelenítésnél megjelenik egy 2. sor ahol az első fül a sablonok
Itt 2 oszlop van - gyári sablonok és sajátok
A.) ha nincs saját sablonod akkor gyárit használsz, a teendő az, hogy a fekete pipás (aktív) sablonnál a pipa melletti 'másol' gombbal átmozgatod a sablont a gyári sablonok közül a saját sablonba... adj neki nevet, pl. Not-Like Sablon

B.) ha van saját sablonod, vagy éppen az előbb készítettél egyet, akkor az aktív sablonnál látható gombok közül válaszd ki a 3. gombot '(/)' - itt lehet szerkeszteni a sablonod... ha megnyomtad, akkor jön a következő szakasz.

2. lépés:

A Sablonszerkesztő egy nagy fehér lap sok fekete karakterrel (HTML) kóddal.
A feladat egyszerű, fentről lefelé görgetve, keresd meg ezt a sort:

<div class="entry">

és szúrd be ezt a sort:

<iframe scrolling=auto width=300 height=50 allowtransparency="true" align=top frameborder=0 src="http://not-like.com/notlike/?url=<blh:post_permalink />" frameborder="0"></iframe>

 

 
Tessék elmenteni, és örülni!
Elkészültünk - most már lehet Lájkolni és Not-Lájkolni a bejegyzéseket!!!

 

 

</center>
<br>

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://not-like.blog.hu/api/trackback/id/tr232179663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.07.28. 17:52:22

A not-lájkolást nem lehet összekötni fészbúkkal, pedig ez lenne az egésznek a lényege, hogy mutogatom a fácsén, hogy ni, mennyire nem tetszik ennek a bloggernek a pofája. Ha a bloggerrel akarom ezt megosztani, szétoltom kommentfelületen. Bár ez inkább a facebook hibája, rég kéne már egy dislike gomb arra az oldalra.

Moldován Csaba · http://www.not-like.blog.hu 2010.07.28. 18:19:01

@Bokortalan Lajtalan: Hát pont ez az a gomb amire vágytál Lajos

ez ugyanis egy 'dislike' gomb!!! ami megjelenik a facebook-on is, ha nem tetszik a tartalom

stvn · http://blogok.info 2010.09.04. 08:14:44

Üdv, egy fórumba próbálom beépíteni a gombokat viszont gondjaim vannak a "csúf" URL-kel ugyanis így néznek ki: example.com/forum/index.php?action=vthread&forum=1&topic=200#6578, van valami megoldás arra, hogy a teljes URL-t lehessen like-not-like olni es ne csak a example.com/forum/index.php "menjen át"?
süti beállítások módosítása